Ασφαλής πληρωμή

Πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα ή Paypal

Για τις συναλλαγές σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές κάρτες “VISA” και “MasterCard”. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφάλειας. Το “Armonia Concept” δεν επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας, καθώς η ολοκλήρωση της παραγγελίας, ήτοι η αποπληρωμή των προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείται σε περιβάλλον Viva payments. Στη (secure) τραπεζική φόρμα, συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως, για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, διέπεται από την «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» και την «Πολιτική Cookies» του “Armonia Concept”.

Μέθοδος Αντικαταβολής

Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας, ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για την εξόφληση ποσού άνω των 500 Ευρώ, δεν δύναται να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της αντικαταβολής, καθόσον δεν επιτρέπεται η πληρωμή σε μετρητά, οπότε και θα πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο μέσο πληρωμής.

Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας με τραπεζική κατάθεση εντός 2 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Στην αιτιολογία προς τον δικαιούχο συμπληρώνετε το ονοματεπώνυμό σας και αποστέλλετε το αποδεικτικό της μεταφοράς στο [email protected]. Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα, τα έξοδα εντολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή, γίνεται η αποστολή της παραγγελίας. Μετά το διάστημα των 2 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται.
ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR35 0172 7170 0057 1710 1328 490
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ